برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


کاشت میلگرد

ممکن است در طول دوره احداث یک سازه بتنی، به دلایل متفاوتی اعم از اصلاح یا تغییرات در نقشه اجرایی و یا نیاز به گسترش سازه بتنی در دوره بهره برداری لازم باشد در بتن موجود، میلگردی با سایز مشخص کاشته شود. کاشت میلگرد یا آرماتور از روش‌ های تقویت و مقاوم ‌سازی سازه ‌های بتنی است که این امکان را به ما می‌ دهد تا بتوانیم به ‌راحتی تغییرات صورت گرفته در نقشه ‌های اجرایی یا طرح‌ های مقاوم ‌سازی را پیاده سازی کنیم. با استفاده از روش کاشت میلگرد در بتن، این قابلیت فراهم می شود تا اتصال بتن جدید به قدیم و اتصال اجزا و سازه های فولادی به سازه های بتنی موجود صورت گیرد.

کاشت میلگرد یکی از روشهای جدید، کاربردی‌ و اقتصادی‌‌، مناسب برای مقاوم کردن سازه های بتنی است.
 

کاشت میلگرد
 

 برای آگاهی از قیمت و ضوابط کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید

کاشت میلگرد

 

هدف از کاشت میلگرد در بتن

  • اتصال المان جدید سازه ای به ستون موجود
  • کاشت میلگرد در ستون جهت اجرای شمشیری راه پله
  • اتصال تیر بتنی در ستون اجرا شده
  • امتداد ستون در جهت ستون موجود
  • اضافه کردن کنسول در ساختمان
  • اصلاح محل و جابجایی ستون بر روی فنداسیون

 

روش های تقویت سازه

  1. روش اول این است که مقداری از سازه بتنی تخریب شود و قسمتی از میلگرد بیرون آورده شود تا به آرماتور بندی جدید متصل شود. این روش با ضربه و لرزه همراه است به همین دلیل بتن را تضعیف می کند. مهندسین عمران این روش را برای مقاوم سازی سازه ها توصیه نمی کنند.
  2. روش دوم این است که سازه بتنی سوراخ شود و کاشت میلگرد به کمک چسب بتن انجام شود. چسب کاشت میلگرد مقاومت بالایی دارد و در اثر شرایط محیطی از بین نمی رود، در نتیجه روش مناسبی برای مقاوم سازی ساختمان های بتنی است.

 

 

نحوه کاشت میلگرد در بتن:

جهت کاشت میلگرد در بتن ابتدا می بایست مهندس محاسب باتوجه به نوع عملیات کاشت از نظر سازه ای یا غیر سازه ای بودن، مقاومت بتن و دیگر الزامات پروژه، تعداد میلگرد، قطر آن و عمق کاشت را شناسایی کند. در ابتدا باید سوراخی 2 الی 3 شماره (مانند جدول زیر) بزرگتر از قطر میلگرد در بتن حفر کنیم. بعد از حفر سوراخ مد نظر، به ترتیب زیر نحوه کاشت میلگرد در بتن شرح داده شده است:

  • تمیز کردن سوراخ به وسیله ی دمنده و فرچه تمیزکاری به نحوی که تکه های کوچک بتن داخل سوراخ نماند و حفره عاری از گرد و غبار گردد.
  • اتصال چسب کاشت میلگرد به گان تزریق چسب کاشت میلگرد
  • به علت دو جزئی بودن چسب کاشت، خروج 10 سانتی متر اول چسب بر روی مقوا یا ... تا زمانی که از اختلاط دو جزء با یکدیگر مطمئن گردیم
  • اپلیکاتور را کامل داخل حفره فرو میکنیم و به میزان 2/3 عمق سوراخ، چسب را در حفره تخلیه می نماییم و بطور همزمان اپلیکاتور را از سوراخ خارج می کنیم.
  • میلگرد را به صورت چرخشی وارد سوراخ می نماییم.
  • با توجه به مدت زمان کیورینگ چسب، منتظر می مانیم و تا آن زمان نیرویی به میلگرد وارد نمیکنیم.

 

سایز سوراخ کاری جهت عملیات کاشت میلگرد

سایز میلگرد و راد سایز سوراخ مناسب کاشت میلگرد سایز سوراخ مناسب کاشت راد بولت
8 10-12 10
10 12-14 12
12 16 14
14 18 16
16 20 18
18 22 20
22 26 25
25 32 30
28 35 32
30 38 35
32 40 38

 

 

عملیات کاشت میلگرد:

برای آشنایی بیشتر با عملیات کاشت میلگرد چند نمونه از پروژه های کاشت میلگرد که توسط گروه پیمانکاری وریاماتاک صورت گرفته است را مشاهده بفرمایید:

 

کاشت میلگرد با چسب هیلتی RE100 پروژه پرشین پارککاشت میلگرد با چسب هیلتی RE100 کاشت میلگرد با چسب هیلتی RE500-V3 پروژه فرمانیهکاشت میلگرد با چسب هیلتی RE500-V3 کاشت میلگرد با چسب هیلتی پروژه شهرک غربکاشت میلگرد با چسب هیلتی
کاشت میلگرد با چسب رولپلاگ R-KEX II سال 97کاشت میلگرد با چسب رولپلاگ R-KEX II کاشت میلگرد با چسب بوسونگ پروژه مرواریدکاشت میلگرد با چسب بوسونگ کاشت میلگرد با چسب اپوکسی ۲۱ بوسونگ پروژه ستارخانکاشت میلگرد با چسب اپوکسی ۲۱ بوسونگ ایتالیا
کاشت بولت پروژه انبار نفتکاشت بولت همراه با کرگیری کاشت میلگرد با چسب آبادگران پروژه پاسدارانکاشت میلگرد با چسب آبادگران کاشت میلگرد با چسب بوسونگ پروژه ملاردکاشت میلگرد با چسب اپوکسی 21 بوسونگ ایتالیا

مفتخریم که بیش از ۵۰۰ پروژه کاشت میلگرد در بتن و فونداسیون را با افتخار در کارنامه داریم.

 

 

3 روش کاشت میلگرد:

1. استفاده از مواد پایه سیمانی

در این روش ابتدا سوراخی به قطر 5 میلیمتر بزرگتر از قطر میلگرد و به طول مهاری آن و یا بیشتر در بتن ایجاد می‌شود و سپس داخل آن با ملات روان پر می‌گردد (به حجم دو سوم حفره). ملات باید دارای مواد منبسط شونده و روانساز ‌باشد تا بتواند تمام خلل و فرج را پر نماید. پس از پر کردن سوراخ، آرماتور و یا بولت به کمک جک هیدرولیکی با فشار به داخل سوراخ رانده می شود. مواد داخل حفره بعد از عمل‌آوری به مقاومت مورد نیاز می رسد. اگر آرماتور یا بولت کاشت شده آجدار بوده و محیط سوراخ رزوه دار (مضرس) شده باشد نتیجه کار بهتر خواهد بود.

 

2. استفاده از چسب کاشت میلگرد

در این روش به جای استفاده از سیمان از رزین اپوکسی یا چسب مخصوص (چسب کاشت میلگرد) استفاده می‌شود. با توجه به چسبندگی فوق‌العاده زیاد چسب‌های کاشت اپوکسی بتن، بدیهی است که قطر سوراخ و طول مهاری کوچکتر خواهد شد، لذا عملیات سوراخکاری راحت تر و سریعتر صورت می گیرد. اما قیمت مواد کاشت اپوکسی گرانتر از مواد پایه سیمانی است. چسب‌های کاشت آرماتور اپوکسی قدرت گیرش فوق‌العاده زیادی به سطح بتن و فولاد دارند. بنابراین آنها را نمی‌توان به صورت ترکیب کامل بسته‌بندی و حمل نمود، زیرا به سرعت می‌گیرند و فاسد می‌شوند.

 

جهت خرید چسب هیلتی RE500V4 کلیک کنید

 

3. استفاده از مهار مکانیکی

این روش کاشت مربوط به انکر مکانیکی می باشد و با کاشت میلگرد متفاوت است.. کاشت میلگرد یا آرماتور و کاشت بولت یا راد رزوه دار به وسیله‌ی چسب کاشت میلگرد درون بتن قرار میگیرند که به آن انکر شیمیایی نیز می گویند. اما کاشت به وسیله ی مهار مکانیکی یا انکر مکانیکی بدون نیاز به چسب کاشت میلگرد است. بولت هایی هستند که به گونه ای خاص طراحی گشته اند، انتهای آن سری مخروطی دارد و بدنه ی بولت به وسیله ی یک غلاف شیار دار پوشیده شده است. هنگامی که سوراخی هم قطر با انکر بولت درون بتن حفر میگردد، به کمک چکش انکر بولت را داخل حفره میکنیم و با آچار که بهتر است ترک متر باشد مهره آن را سفت مینماییم. با پیچاندن مهره، پیج به سمت بیرون کشیده گردیده در نتیجه سری مخروطی داخل غلاف شیار دار هل داده شده که این عمل موجب منبسط شدن شیار های غلاف گردیده و عمل گیرایی در سوراخ حاصل می شود.

پس به این نکته توجه نمایید کاشت به وسیله ی مهار مکانیکی با کاشت میلگرد متفاوت است.. کاشت میلگرد یعنی اتصال میلگرد درون بتن سخت شده به وسیله ی چسب کاشت که به این عمل انکر شیمیایی نیز میگویند.

 

 

28 کاربرد کاشت میلگرد یا آرماتوربندی. 

در پروژه های عمرانی و ساختمانی بعد از اجرای بتن ریزی گاهی پیش می‌آید که نقشه های اجرایی تغییر پیدا می‌کند یا تغییر کاربری در پروژه رخ می‌دهد، به علت خطا در جانمایی میلگرد های ریشه در فونداسیون نیاز است مکان ستون ها تغییر کند، یا کارفرما تصمیم می‌گیرد بالکن به پروژه اضافه کند، بنابراین برای ایجاد کنسول لازم است کاشت میلگرد در ستون و تیر صورت بگیرد. کاشت آرماتور در ستون همچنین گاهی به این دلیل پیش می‌آید که میلگرد ریشه یا انتظار جهت همپوشانی ستون طبقه بعدی کوتاه است. کاشت میلگرد در ستون، کاشت آرماتور، کاشت میلگرد در فونداسیون و به طور کلی کاشت میلگرد در بتن به این دلایل در پروژه لازم الاجرا می شود. همچنین از دلایل کاشت آرماتور در بتن می توان به موارد زیر نیز اشاره نمود:

  1.  ‌برطرف کردن خطاهای طراحی و اجرایی در ساختمان‌های بتنی
  2. ‌جابجایی ستون به دلیل تغییرات در نقشه معماری و سازه
  3. اجرای اضافه بنای ساختمان در کناره ساختمان، اضافه بنای طبقات و اجرای تیر اصلی و فرعی
  4. ‌تقویت پای ستون متصل به پی جهت جلوگیری از برش پانچ
  5. اجرای کنسول در ساختمان ساخته شده و نیمه کاره
  6. اضافه کردن میلگرد جهت تقویت مقطع بتنی
  7. افزایش ابعاد پی جهت افزایش باربری
  8. نصب تیرهای برق یا گاردریل کنار اتوبان‌ها در پل‌های بتنی
  9. ‌نصب بولت روی فونداسیون جهت نصب سوله
  10. کاشت و اضافه کردن بولت‌های پلیت
  11. نصب پلیت روی پیشانی تیر یا ستون
  12. کاشت بولت به صورت زیر سقفی
  13. اتصال قطعات پیش ساخته
  14. کاشت آرماتور انتظار برای دیوار برشی
  15. ‌نصب ماشین آلات سنگین صنعتی روی کف بتنی
  16. نصب تیر فلزی روی سازه‌های بتنی
  17. نصب سازه‌های دریایی
  18. تثبیت تاسیسات مکانیکی به بتن
  19. ‌نبشی کشی داخل چاله آسانسور
  20. نصب فندر و تاسیسات پهلوگیری کشتی
  21. تثبیت و تحکیم سنگ نمای ساختمان
  22. تبدیل پی منفرد به پی نواری
  23. تقویت ستون و اتصالات‌
  24. ایجاد دیوار حائل
  25. تقویت سازه بتنی (ستون و فنداسیون)
  26. اجرای نمای سازه
  27. اتصال تجهیزات ساختمان
  28. ژاکت بتنی

 

 

برای مشاوره رایگان در زمینه کاشت میلگرد و بولت با ما تماس بگیرید

کاشت میلگرد

 
 

مزایای استفاده از روش کاشت میلگرد

با روی کار آمدن روش کاشت میلگرد، دیگر روش های مقاوم سازی کمرنگ تر شده اند؛ زیرا کاشت میلگرد مزایای زیادی دارد. به عنوان مثال می توان به این مزایا اشاره کرد:

  • ابعاد فونداسیون ها با استفاده از روش کاشت میلگرد در جداره های داخلی و خارجی فونداسیون تغییر می کند.
  • به کمک روش کاشت میلگرد فونداسیون های منفرد به نواری و نواری به گسترده تبدیل می شود.
  • با کمک کاشت آرماتور می توان دیوارهای جدیدی بنا کرد و ساختمان را گسترش داد.
  • در مجتمع های بزرگ تجاری می توان کاشت میلگرد را انجام داد و تاسیسات مکانیکی را ثابت سازی کرد.
  • به کمک روش کاشت میلگرد می توان اقدام به احداث دستک ها کرد و تیرهای کنسولی را توسعه داد.
  • با کاشت میلگردهای ریشه در کف بام ها می توان جانپناه های یکپارچه ای ساخت.
  • در سازه هایی چون ویلاها می توان در تراز طبقه از کاشت میلگرد استفاده کرده و کنسول ها و طره های بتنی جدید را ایجاد کرد.
  • اگر ساختمانی بخواهد تغییر باربری بدهد مثلا از حالت مسکونی به مجتمع اداری در بیاید اینکار با کمک کاشت میلگرد امکان پذیر است، زیرا این روش باعث افزایش تعداد طبقات ساختمان ها می شود.
  • برای تقویت صفحه ستون ها می توان از کاشت میلگرد استفاده کرد. دیوارهای بتنی قدیمی یا نیمه ساخته شده با کمک کاشت میلگرد توسعه داده می شوند.

 

کاشت میلگرد در بتن

 

کاشت میلگرد ستون در فونداسیون:

وقتی راجع‌به کاشت میلگرد ستون در فنداسیون صحبت می‌کنیم، درواقع منظورمان همان میلگرد ریشه یا انتظار است. وظیفه ی اتصال دو عضو بتنی به یکدیگر بر عهده میلگرد ریشه است که با وصل کردن دال‌ها به یکدیگر زمینه ادامه بتن‌ریزی را فراهم می‌کند. میلگرد ریشه جهت اتصال ستون‌ها به دال‌ها، اتصال ستون به ستون، اتصال تیر به ستون و ستون به فونداسیون کاشته می شود.

در یک سازه، ستون جز اصلی ترین اجزا اسکلت ساختمان است. در صورت الزام به تغییر جانمایی ستون و یا افزودن ستون جدید به فونداسیون به دلایل متفاوتی مانند تغییرات نقشه اجرایی، تغییر کاربری و یا خطای اجرایی، تنها راهکار علمی و مهندسی بر اساس علم مقاوم سازی، کاشت میلگرد است.

گاهی ممکن است پیش بیاید که ستون ها به شکل صحیح جانمایی شده‌اند یا تغییراتی در نقشه اجرایی مبنی به تغییر مکان ستون ها وجود ندارد ولی به علت تغییر کاربری، افزایش ارتفاع، افزودن کنسول و یا به علت خطای اجرایی و عدم وجود طول مناسبی از میلگرد انتظار جهت همپوشانی با آرماتور بندی ستون سقف بعدی، نیاز باشد در داخل ستون کاشت میلگرد صورت گیرد.

 

نحوه کاشت میلگرد در ستون:

عمق سوراخ در کاشت میلگرد چه در فونداسیون و چه در ستون، بسیار تأثیرگذار است. اگر عمق سوراخ کم باشد، بین میلگرد و بتن اتصال صحیحی اتفاق نمی‌افتد. گاهی ممکن است در صورت وارد شدن فشار بیش‌ازحد، اتصال از بین برود و بتن متلاشی شود. از طرفی در صورت زیاد بودن عمق سوراخ، علاوه بر مصرف غیر لازم میلگرد و چسب کاشت میلگرد، احتمال کاهش مقاومت بتن، سوراخ شدن سمت دیگر ستون، سقف و اتفاقاتی این‌چنینی نیز وجود دارد.

نحوه ی کاشت میلگرد بالاتر توضیح داده شده است ولی با این حال کاشت میلگرد در ستون حساسیت های خاص خودش را دارد. 

قبل از عملیات اجرای کاشت میلگرد در بتن بهتر است محدودیت‌های موجود در پروژه مورد بررسی قرار گیرند تا از بروز اشتباهات اجرایی جلوگیری شود. در ادامه پارامترهای اصلی که برای کاشت استاندارد باید بررسی شوند را بیان کرده‌ایم.

  • مقاومت سازه موجود با محاسبات انجام شده باید مطابقت داده شوند.
  • روش‌های حفاری مورد نیاز باید بررسی شود. 
  • دمای محیط و بتن هنگام کاشت باید تعیین شوند.
  • نوع و شرایط بتن ( ترک خورده یا کربنیزه) بایستی تعیین شوند.
  • محدودیت‌های هندسی و دسترسی باید بررسی شوند.
  • محل قرارگیری میلگرد در ستون و فاصله از لبه ی آزاد ستون باید مشخص شود.

 

مقاوم سازی کاشت میلگرد

 

برای کاشت میلگرد در بتن به چه ابزارهایی نیاز است؟

برای کاشت میلگرد به دریل یا کرگیری، شلنگ تزریق چسب کاشت میلگرد، گان یا تفنگ مخصوص تزریق چسب، برس های مویی، تجهیزات دمنده یا مکنده هوا برای تخلیه سوراخ کاشت میلگرد، کلاهک های حفظ چسب، وسایل آزمایش کنترل کیفیت چسب، نازل پلاستیکی برای مخلوط کردن و تزریق چسب کاشت میلگرد و تجهیزات ایمنی نظیر عینک ایمنی و دستکش نیاز است.

 

گان یا تفنگ تزریق چسب کاشت میلگرد:

جهت کاشت میلگرد به یک تفنگ تزریق نیاز است همانند آن چیزی که برای تزریق ماستیک یا چسب آکواریوم به آن نیاز داریم. ولی چسب های کاشت میلگرد با چسب های آکواریوم یک تفاوتی دارند آن هم این است که این چسب ها دو جزئی اند! 

چسب کاشت میلگرد از دو جزء رزین و سخت کننده تشکیل شده اند که این دو جزء در دو محفظه جدا از هم نگهداری میشود، بعضی از چسب های کاشت میلگرد محفظه ی جزء دوم در داخل محفظه جزء اول قرار دارند و اگر 310 میل باشند میتوان با همان تفنگ تزریق ماستیک آکواریوم آنها را اعمال کرد ولی چسب هایی مانند st30 که 410 میلی لیتر می باشند باید گان تزریق چسب مخصوص خودشان را خریداری نمود. حال بخش دیگری از چسب های کاشت میلگرد دو محوره هستند یعنی دو محفظه در کنار یکدیگر قرار دارند، گان آنها نیز به تبع این امر متفاوت از گان های تزریق ماستیک های آکواریوم است.

 

چسب کاشت میلگرد:

یکی از ارکان اصلی عملیات کاشت میلگرد در بتن، چسب کاشت میلگرد است.
در این میان انتخاب نوع چسب کاشت میلگرد نیز جهت ایجاد اتصال هر چه بهتر بین بتن و آرماتور از اهمیت بسزائی برخوردار است. این نکته از این بابت حائز اهمیت است که وظیفه ی اصلی تثبیت میلگرد و آرماتور در بتن اجرا شده، بر عهده ی چسب کاشت میلگرد است، بنابراین با توجه به نوع کاربری و میزان بار وارده به سازه، نوع چسبی که انتخاب می شود متفاوت خواهد بود.

چسب کاشت آرماتور و بولت یک چسب دو جزیی بر پایه رزین اپوکسی، پلی استر و یا وینیل استر می باشد که جزء دیگر آن به عنوان هاردنر بر پایه پلی آمین است. از این محصول به منظور کاشت آرماتور و بولت استفاده می گردد، به طور معمول این چسب ها بصورت کارتریجی در بازار موجود هستند که اگر جزء دوم داخل محفظه ی جزء اول باشد تک محوره و در صورت جدا بودن محفظه ی دو جزء از یکدیگر، دو محوره نامیده می شوند.

 

فروشگاه وریاماتاک چسب کاشت میلگرد

فروشگاه اینترنتی وریاماتاک ارائه کننده برترین چسب های کاشت میلگرد در کشور با بهترین قیمت

 

برای خرید چسب کاشت میلگرد و گان تزریق چسب کاشت میلگرد به فروشگاه وریاماتاک مراجعه بفرمایید.

فروشگاه اینترنتی وریاماتاک

 

انواع چسب کاشت میلگرد کارتریجی:

چسب های کاشت میلگرد کارتریجی، دو جزئی می باشند که عموماً جزء اول رزین بر پایه اپوکسی، پلی استر و وینیل استر و جزء دوم به عنوان سخت کننده بر پایه پلی آمین است. که از لحاظ مقاومت به ترتیب زیر می باشند:

  • چسب کاشت میلگرد اپوکسی خالص
  • چسب کاشت میلگرد وینیل استر
  • چسب کاشت میلگرد اپوکسی اکریلات
  • چسب کاشت میلگرد پلی استر

 

گروه پیمانکاری وریاماتک با داشتن امکانات و تجهیزات پیشرفته و نیروی فنی متخصص آمادگی اجرای  مقاوم سازی و کاشت انکر بولت با استفاده از مواد و مصالح با کیفیت را در سریعترین زمان و مناسبترین قیمت در پروژه‌های شما کارفرمایان محترم را دارد و در این زمینه کارشناسان ما ضمن بازدید رایگان از پروژه تمام اطلاعات تخصصی مربوطه را در اختیار شما قرار میدهند .

 

 

برای خرید چسب کاشت میلگرد هیلتی HIT-RE 500 V4

با بهترین قیمت کلیک بفرمایید

 

کشات میلگرد

 

قیمت کاشت میلگرد در بتن به چه عواملی وابسته است؟

قیمت کاشت میلگرد در بتن به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. عمق کاشت
  2. -نوع کاشت
  3. -نوع چسب استفاده شده
  4. -شرایط کاشت
  5. -عمق سوراخکاری در بتن

برای اطلاعات دقیق در مورد قیمت کاشت میلگرد لطفا کلیک کنید.

 

محاسبات کاشت میلگرد

برای تعیین عمق کاشت میلگرد ضمن استفاده از نرم افزارهای تخصصی ویژه که با در نظر گرفتن قطر میلگرد ، تعداد میلگردهای موردنیاز جهت کاشت در یک بخش و فواصل آنها از یکدیگر نتایج را محاسبه می کند می توان از طریق محاسبه و با توجه به جدول از پیش طراحی شده ی چسب بکار برده شده ، عمق کاشت را بدست آورد.

 

برای اطلاعات کامل و نحوه محاسبات کاشت میلگرد کلیک کنید

جدول عمق کاشت میلگرد

 

 

کاشت میلگرد
کاشت میلگرد
کاشت میلگرد
کاشت میلگرد
کاشت میلگرد
کاشت میلگرد
تعداد بازدید : 51861 نفر

امتیاز بدهید:

مشاوره رایگان : 09125772622