برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


مراحل و قیمت اجرای جوش فورجینگ میلگرد

جوش فشاری گازی یا به عبارت دیگر جوش فورجینگ، یک روش جوشکاری حالت جامد است که در آن پس از حرارت دادن به دو بخش متصل شونده تا دمایی بسیار زیاد دو قطعه را تحت فشار هیدرولیکی در هم ادغام یا به اصطلاح فورج می‌کنند. میلگردهاییکه با این روش به هم متصل می‌شوند از لحاظ مقاومت در برابر فشار، کشش و خستگی به خصوص برای استفاده در ساختمان‌ها و سازه‌هایی که به مقاومت بالا و دوام احتیاج دارند، بسیار مناسب هستند. اجرای فورجینگ میلگرد با کیفیت لازم به یک تیم تخصصی نیاز دارد که دوره‌های جوشکاری را گذرانده و تجربه میدانی کافی داشته باشند. در این بخش چگونگی اجرای جوش فورجینگ و محاسبه قیمت فورجینگ میلگرد توسط شرکت وریاماتاک را با هم بررسی می‌کنیم.

 

7 مرحله اجرای فورجینگ میلگرد

در ادامه نحوه اجرای جوش فورجینگ را مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم:

  1. باید دو سر میلگرد کاملا صاف باشند بنابراین باید به وسیله ی دستگاه، برشی کاملا یکنواخت بر سر میلگردها ایجاد کنیم.
  2. دو سر میلگرد بریده شده را درون گیره قرار داده به طوری که محل اتصال آنها در مرکز گیره باشد و دقیقا روبروی یکدیگر قرار بگیرند.
  3. سیلندر هیدرولیک را در کلگی گیره کار طوری قرار می‌دهیم که زائده‌های سیلندر در تو رفتگی‌های گیره کاملا ثابت شوند.
  4. مشعل را برمی‌داریم و به پمپ هیدرولیک فرمان می‌دهیم تا سیلندر شارژ شده و به انتهای مسیر حرکتی خود برسد.
  5. شیرهای گاز اکسیژن و استیلن را به میزان لازم باز می‌کنیم. دقت کنید که ابتدا شیر اکسیژن را حدود 4/1 تا 3/1 دور باز کرده بعد از آن شیر استیلن را حدود 2/1 دور باز نموده و به وسیله جرقه زن مشعل را روشن می‌کنیم.
  6. دسته مشعل را با یک دست می‌گیریم و انگشت خود را بر روی کلید فرمان پمپ هیدرولیک قرار می‌دهیم سپس شروع به حرارت دادن درز اتصال می‌کنیم. حرارت دادن را تا زمانی ادامه می‌دهیم که محل اتصال به حالت خمیری و سرخ درآید در همین زمان کلید فرمان پمپ هیدرولیک را نگه داشته تا فشار دوم بر میلگردها وارد گردد.
  7. دبی خروجی اکسیژن را بازتر می‌کنیم تا حرارت زیاد شود بعد از آن شعله را به طرفین محل اتصال گرفته تا طرفین نیز سرخ گردد و به حالت خمیری درآید. در این زمان فشار نهایی را اعمال می نماییم فشار سوم باید بگونه ای باشد که قطر محل جوش به اندازه 4/1 برابر قطر اولیه گردد. هرگز بر روی جوش گرم آب یا مواد خنک کننده دیگر نریزید تا تنش و شوک حرارتی باعث ایجاد ترک بر روی جوش و میلگرد نشود.

 

تعرفه قیمت جوش فورجینگ میلگرد

جوش فورجینگ یکی از روش‌های رایج و مطمئن در صنعت ساخت‌‌وساز برای اتصال میلگردها به یکدیگر است که امروزه با تجهیزات پیشرفته انجام می‌شود. قیمت جوش فورجینگ میلگرد به عوامل مختلفی از جمله سایز و تعداد میلگردها، هزینه نیروی کار، تجهیزات و … بستگی دارد. در ادامه برخی از جنبه‌های اصلی که بر قیمت این نوع جوش تاثیر می‌گذارد و نحوه تخمین آن را مورد بحث قرار خواهیم داد. همراه ما باشید.

 

تعرفه قیمت جوش فورجینگ میلگرد

 

قیمت جوش فورجینگ میلگرد سال ۱۴۰۲

جوش فورج یا همان جوش سر به سر میلگرد به‌عنوان فاز جامد شناخته‌شده است. یعنی بدون ذوب کامل میلگرد با استفاده از مشعل اکسی استیلن اتصال در سر میلگردها شکل می‌گیرد. قیمت جوش فورجینگ در ایران متفاوت است و در هر شهری با توجه به موقعیت پروژه و تعداد جوش‌ها تعیین می‌شود. تعرفه‌ی جوش فورجینگ نیز خود موضوع جداگانه‌ای است که کارشناسان قبل از انجام جوشکاری باید آن را برنامه‌ریزی و مدیریت کنند. می‌توان گفت که بررسی قیمت فورجینگ میلگرد به کیفیت اجرا و سختی کار بستگی دارد.

هزینه‌ی جوشکاری فورجینگ با توجه به آئین نامه‌ی کار و تعداد جوش‌ها بررسی می‌شود .در کنار هزینه جوش فورجینگ که بسیار مناسب تر از قیمت جوش‌های قدیمی است می توانیم بگوییم که یکی از مزایای خوب جوش فورجینگ از هم گسسته نشدن میلگرد‌ها در حین انجام تست مخرب کشش است. جهت مشاوره و درخواست خدمات و ارتباط با شرکت جوش فورجینگ با شماره ۰۹۱۲5772622 تماس بگیرید.

 

عوامل تاثیرگذار در قیمت اجرای جوش فورجینگ میلگرد

قیمت جوش فورجینگ میلگرد یک عدد ثابت نیست و عوامل مختلفی در آن تاثیرگذار هستند. در این قسمت قصد داریم هرکدام از این عوامل را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید درک بهتری از نحوه قیمت‌گذاری آن داشته باشید. عوامل موثر در قیمت اجرای جوش فورجینگ عبارتند از:

  • تعداد جوش های اجرا شده در روز
  • سایز میلگردها در اجرای فورجینگ میلگرد
  • ارتفاع میلگردهای موجود از سطح زمین یا کف
  • شرایط کار در خدمات جوش فورجینگ
  • امکانات کارگاهی
  • دستمزد پیمانکار جوش فورجینگ
  • تعداد میلگرد در خدمات جوش فورجینگ

 

دستمزد پیمانکار جوش فورجینگ

 برای اینکه عملیات جوش فورجینگ میلگرد به‌درستی انجام شود، نیاز به یک تیم حرفه‌ای است که در این زمینه تجربه و تخصص کافی را داشته باشد. هرچه شهرت، مهارت و تجربه تیمی که این کار را انجام می‌دهد بیشتر باشد، دستمزد بالاتری دریافت خواهد کرد. البته با توجه به اینکه دستمزد فورجینگ هر سال توسط صنف جوشکاران فورجینگ اعلام می‌شود، تیم‌های جوشکار نمی‌توانند رقمی بالاتر از آن دریافت کنند.

تعداد میلگرد در خدمات جوش فورجینگ

هرچه تعداد میلگرد برای جوش فورجینگ بیشتر باشد، هزینه اجرا برای هر جوش، کمتر می‌شود و مقرون‌به‌صرفه‌تر است. 

 

جدول محاسبه قیمت و هزینه جوش فورجینگ

در این بخش جدول محاسبه قیمت و هزینه جوش سر به سر میلگرد آورده شده است. با مطالعه این جدول می‌توانید از قیمت جوش سایزهای مختلف میلگرد مطلع شوید و تخمین دقیق‌تری از بودجه مورد نیاز برای اجرای آن به‌دست آورید.

 

تعرفه حق الزحمه جوشکاری

سایز میلگرد

وزن یک متر طول (کیلوگرم)

ضریب اورلپ

طول اورلپ (متر)

وزن اورلپ (کیلوگرم)

هزینه اورلپ (تومان)

دستمزد فورجینگ (تومان)

صرفه جویی اقتصادی (تومان)

18

2

70

1.26

2.52

63000

48000

15000

20

2.47

1.4

3.45

86450

70000

16450

22

2.98

1.54

4.58

114700

88000

26700

25

3.85

1.75

6.73

168400

125000

43400

28

4.83

1.96

9.46

236650

162000

74650

32

6.31

2.24

14.13

353350

198000

155350

*هزینه هر کیلوگرم میلگرد 25000 تومان در نظر گرفته شده است.

 

 

نحوه محاسبه دستمزد انجام جوش فورجینگ

عوامل مختلفی بر دستمزد  انجام جوش فورجینگ میلگرد تاثیر می‌گذارند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. 

  • دستمزد جوش افقی از جوش عمودی بیشتر است.
  • فورجینگ‌هایی که در ارتفاع بالاتر از ۳ متر اجرا می‌شوند، مشمول افزایش قیمت خواهند شد.
  • در صورتی‌که عملیات جوش فورجینگ در شیفت شب انجام شود، تیم اجرایی دستمزد بیشتری دریافت خواهد کرد.
  • برای میلگردهای بلندتر از ۴ متر، باید هزینه بیشتری بپردازید.
  • هزینه ایاب‌و‌ذهاب به قیمت جوش فورجینگ اضافه می‌شود. هرچه محل اجرای فورجینگ میلگرد، دورتر از محل استقرار تیم اجرایی فورجینگ باشد، هزینه ایاب و ذهاب بیشتر می‌شود. زیرا تیم مجری باید دستگاه جوش فورجینگ و متعلقات مربوط به آن را به محل پروژه حمل کند. البته این هزینه بابت رفت‌و‌آمد یک روز است و درصورتی‌که عملیات، چند روز طول بکشد و شرایط برای اسکان تیم مجری فراهم نباشد، باید هزینه یک روز را در تعداد روز اجرای عملیات جوش فورجینگ ضرب و مبلغ به‌دست‌آمده را پرداخت کنید.
  • برای پروژه‌هایی که در مسافت‌های خیلی دور هستند که ممکن است چند روز طول بکشد و امکان رفت‌وآمد تیم اجرایی جوش فورجینگ وجود ندارد، کارفرما باید محلی را برای اسکان آن‌ها فراهم کند و هزینه غذایشان را بپردازد. همچنین می‌تواند هزینه اسکان و غذا را محاسبه و به‌صورت نقدی به تیم اجرایی پرداخت کند.
  • وظیفه پرداخت بیمه کارگاه و تامین داربست فلزی، حفاظ، آب و برق به عهده کارفرماست.

در این مقاله در مورد تعرفه قیمت جوش فورجینگ میلگرد صحبت کردیم. این نوع جوش که با نام جوش سر به سر میلگرد نیز شناخته می‌شود، یکی از روش‌های متداول در اتصال دو میلگرد به یکدیگر است. در این روش، دو سر میلگرد به‌صورت یکنواخت حرارت داده می‌شوند تا به حالت خمیری‌شکل در بیایند، سپس با اعمال فشار به یکدیگر چسبانده می‌شوند تا یک پیوند قوی بین آن‌ها ایجاد شود. قیمت فورجینگ میلگرد تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد، از جمله سایز میلگرد، ضریب اورلپ، تعداد میلگرد، دستمزد اجرا و بسیاری موارد دیگر. برای اطلاع از قیمت جوش سر به سر میلگرد، می‌توانید به جدول فوق مراجعه کنید یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

اشتراک گذاری:
تعداد بازدید : 399 نفر

امتیاز بدهید:

ارسال نظر

نظرات دیگران

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نظر را شما ثبت نمائید.