برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


انواع انکر های سقفی ( رول بولت سقفی)

طراحی بولت

جهت نصب تجهیزات مورد نیاز در سقف اجرا شده بهتر است از انکر ها استفاده نمود. نصب انواع متفاوت اتصالات اعم از نصب ساپورت های تجهیزات الکتریکی مانند سینی های کابل و یا نصب داکت ها و کانال های تهویه هوا، اتصالات ساپورت های مجاری تأسیساتی، نصب انواع آویز ها چراغ های سقفی لوستر ها همه و همه نیازمند اتصالاتی مورد اطمینان می باشد تا ایمنی نصب در زمان اجرا و بهره برداری را فراهم کنند. به دلیل درگیری مناسب انکر ها به بتن و سقف های کاذب به واسطه ی انبساطِ لبه ها، غلاف ها، آستین ها و پره های پروانه ای آن ها این اتصال ایمان فراهم می شود.

 

انواع انکر های سقفی عبارتند از:

الف- انکر بولت یا رول بولت

ب- انکر های ضربه ای یا رزوه داخل

پ-انکر هالوکور

ت- انکر های پروانه ای

ث- انکر پیچ ها

ج-انکر های پلاستیکی یا رول پلاک

 

 

رول بولت:

جهت نصب المان های متفاوت در رده‌های باربری مختلف به بتن، از انواع رول بولت ها استفاده میگردد. رول بولت ها انواع ویژگی ها از جمله باربری، تاییدیه و طریقه نصب گوناگونی را دارا می باشند.

از رول بولت ها می توان جهت نصب موارد ذيل بهره برد:

  1. اتصالات سبک: نصب انواع پارتيشن، سقف‌های كاذب، لوازم بهداشتی ساختمان، تجهيزات بيمارستانی، تجهیزات الکترونیکی، پانل‌های پيش ساخته بتنی و...
  2. اتصالات نیمه سنگین: نماي فلزی ساختمان، نصب پليت برای اجرای شمشيری پله، ريل‌گذاری آسانسور و پله برقی، مهار داربست فلزی، نگهدارنده سيستمهای لوله كشی و استقرار تجهيزات تاسيساتی، نصب تجهيزات بيمارستانی و...
  3. اتصالات سنگين: نصب ماشين آلات در محوطه‌های صنعتی، ريل گذاری خطوط راه آهن و مترو، نصب جرثقيل های سقفی، تجهيزات بنادر، آشيانه‌های هواپيما، اتصال بادبند فولادی به سازه بتنی، نصب پليت براي صفحه ستون ها روی فنداسيون و نصب دكل هاي مخابراتي و برقي و...

 

رول بولت

 

کاشت بولت در سقف:

همانطور که در بالا گفته شد استفاده از انکربولت ها و یا رول بولت ها یکی از پرکاربردترین روش ها جهت نصب تجهیزات ساختمانی و اتصال آن به سقف های بتنی می باشد.

مشخصات انکر بولت:

  • باربری مناسب برای انواع نصب ها
  • وجود ضرايب ايمنی مناسب برای رول بولت ها در جداول باربری برند های معتبر
  • دارای تاييديه ها و تست های معتبر برای انواع رول بولت ها
  • دارای انواع پوشش های محافظ در برابر خوردگی ها
  • تشريح کامل شرايط نصب استاندارد برای هر رول بولت

 

رول بولت

 

انواع رول بولت ها و انکر بولت های مناسب اتصالات سقفی:

 

 

 

انکرهای ضربه ای یا رزوه داخل:

انکر های ضربه ای (رزوه داخل) یا به اصطلاح کارگاهی گلدانی مناسب اتصالات سقفی از انواع انکرهای با ظرفیت باربری متوسط میباشند که برای نصب ساپورت های تاسیساتی و ... با باربری پایین تر نسبت به رول بولت استفاده فراوانی در کارگاه ساختمانی دارند.

 

رزوه داخل

 

مشخصات انکر ضربه ای:

از ویژگی های حائز اهمیت در این انکر ها می توان به سرعت بالا و سهولت در نصب و عمق کم جهت سوراخکاری اشاره کرد.

انکر های رزوه داخل به طور کلی به دو دسته ی لبه دار و بدون لبه تقسیم بندی می شوند، نوع لبه دار آن به جهت جاگذاری مناسب انکر داخل سوراخ فارغ از عمق سوراخ می باشد.

بعد از ایجاد سوراخ در بتن و قرارگیری انکر داخل آن با استفاده از انکرکوب پره های بدنه ی انکر منبسط گشته تا سبب ایجاد گیرایی مناسب جهت نصب نماید.

 

رزوه داخل

 

انواع انکرهای رزوه داخل (ضربه ای)

 

 

انکر هالوکور:

این نوع انکر مناسب سقف های هالوکور (قطعات بتنی تو خالی پیش ساخته) می باشد. تفاوت این انکر ها با انکرهای ضربه ای در مکانیزم گیرایی (انبساط) آنها می باشد. با این وجود که هر دو انکر رزوه داخل محسوب می شوند ولی در انکر های ضربه ای انبساط از طریق ضربه زدن با انکر کوب به داخل آن و در انکر های هالوکور انبساط از طریق بولت و یا راد رزوه دار به وسیله ی ترک متر حاصل می گردد. 

 

هالوکور

 

انواع انکر های هالوکور:

 

هالوکور

 

انکر های پروانه ای:

این نوع از انکر ها مناسب اتصالات در پنل های گچی (کناف) و تخته های فیبر، نئوپان و همچنین کاربرد اصلی این انکرها نصب اتصالات در سقفهای کاذب می باشد. روش اتصال در این انکر ها باز شدن بازوهای تعبیه شده در بدنه ی انکر در پشت سقف کاذب حین چرخاندن بولت و یا پیچ داخل آن است. نوع دیگری از انکر های پروانه ای موجود می باشد که باله های آن را قبل از وارد کردن به داخل سوراخ فشرده تا در پشت سقف های کاذب دوباره باز شود تا بتوان اتصال را برقرار نمود.

 

انکر پروانه ای

 

انواع انکرهای پروانه ای:

 

انکر پروانه ای

 

 

انکر پیچ ها:

این انکر ها بر خلاف انکر های گفته شده در بالا "انبساط" موجب گیرایی آن در بتن یا دیگر مصالح بنایی نمی شود بلکه رزوه های اره ای تعبیه شده بر روی بدنه ی انکر پیچ سبب می شود تا بتوان اتصالات محکم و ایمنی را صورت داد.

این انکر پیچ ها کاملا مناسب جهت اتصالات خطوط لوله، کانال های تهویه و سینی های کابل طراحی شده است. وقتی پیچ بتن در حفره از قبل سوراخ شده پیچیده می شود رزوه های اره ای آن دیواره ی بتن را شکافته و در شیار ایجاد شده قفل می شود. این پیچ بتن انتخابی سریع و اقتصادی برای بسیاری از اتصالات در بتن ها، مصالح بنایی و همچنین بتن های هالوکور در سقف می باشد. از دیگر مزایای انکر پیچ بتن ها این است که این انکر ها به دلیل عدم انبساط، جهت نصب به فضا و فاصله زیاد از لبه ی آزاد بتن نیاز ندارند.

 

پیچ بتن

 

انواع انکر پیچ بتن ها:

 

 

انکر های پلاستیکی یا رول پلاک:

این انکر ها از انواع انکر های مکانیکی محسوب می شوند که دارای مکانیزم گیرایی انبساطی جهت برقراری اتصال می باشند. انکر های پلاستیکی از نایلون های مرغوب جهت پاسخگویی به نیاز کاربران تهیه شده اند. عموماً از انکر های پلاستیکی جهت اتصالات سبک مانند نصب میل پرده ها، ساپورت های الکتریکی و یا فریم های درب و پنجره استفاده می شوند.

 

انکر پلاستیکی

 

انواع انکرهای پلاستیکی:

 

اشتراک گذاری:
تعداد بازدید : 8656 نفر

امتیاز بدهید:

ارسال نظر

نظرات دیگران