برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


بتن کن

در پروژه های عمرانی ممکن است نیاز باشد تا تغییراتی صورت پذیرد، این تغییرات گاهی در طول دوره احداث اعمال می شود و یا گاهی در زمان بهره برداری رخ می دهند. در حین عملیات تخریب بتن یا برداشتن یک دیوار بتنی علاوه بر نیاز به اطلاعات کافی در مورد روش های تخریب بتن ساختمان، دانش فنی در مورد ابزارهای مناسب و نحوه ی عملکرد هریک نیز الزامی است. تخریب بتن می تواند با استفاده از مواد شیمیایی، واترجک یا حتی دستگاه های پنوماتیکی یا هیدرولیکی چون بیل مکانیکی صورت گیرد.
روش های متفاوتی جهت تخریب سازه های بتنی وجود دارد که هر یک با توجه به شرایط سازه، نوع سازه، حجم تخریب و علت تخریب می توانند مورد استفاده قرار گیرند. یکی از بهترین روش های تخریب بتن، روش مکانیکی است.

 

بتن کن

 

تخریب بتن مسلح:

میتوان گفت بتن مسلح در تمام سازه های عمرانی نقش پررنگی دارد، تخریب بتن مسلح نیز می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد مانند تراکم آرماتور مدفون در بتن که نیازمند روش های تخریب مختص به خود است. از مهم ترین تاثیرات مخرب هنگام تخریب بتن مسلح بر سازه ی بتنی می توان به از بین رفتن نظم و یکپارچگی سازه و وارد شدن آسیب جدی به سایر المان ها اشاره نمود.

 

تخریب بتن با روش های مکانیکی:

 برای تخریب بتن باید از ابزارآلات قدرتمندی استفاده کرد که بتوان با صرف کمترین انرژی و همچنین راحت‌ترین شکل ممکن تخریب را انجام داد.
در روش مکانیکی تخریب مبتنی بر اعمال نیرو و ضربه می باشد که با توجه به شرایط و ابعاد سازه بتنی می توان از آن استفاده کرد. از مزایای این سیستم ها می توان به هزینه نسبتاً پایین، سرعت کار قابل قبول و در دسترس بودن آن اشاره نمود.

 استفاده از دستگاه های پنوماتیکی یا هیدرولیکی چون بیل مکانیکی می تواند باعث افزایش قدرت تخریب شود. برخی محدودیت های این روش شامل تولید صدا، گرد و غبار و لرزش است.

یکی از بهترین اعضای خانواده ابزار تخریب مکانیکی، بتن کن است که به دلیل وزن و قدرت بالایی که دارد برای عملیات تخریب مورد استفاده قرار می‌گیرد. از چکش تخریب یا بتن کن برای تخریب کردن انواع سطوح غیر فلزی مثل دیوارها، سازه‌های بتنی و … استفاده می گردد.

 

دستگاه بتن کن

 

اجاره بتن کن:

این ابزار به دلیل ویژگی های مناسبی که دارد در امر ساخت و ساز بسیار پر اهمیت هستند.

انواع بتن کن یا هیلتی اجاره ای جهت تخریب بتن:

  • اجاره هیلتی 7 کیلویی
  • اجاره هیلتی 11 کیلویی
  • اجاره هیلتی 16 کیلویی
  • اجاره هیلتی 30 کیلویی
  • اجاره دریل  هیلتی

 

جهت اجاره هیلتی تماس بگیرید

اجاره هیلتی

ارسال و اجاره هیلتی و تجهیزات تخریب مورد نیاز شما به سراسر نقاط پایتخت در اسرع وقت

اجاره هیلتی

ارسال و اجاره هیلتی در تهران حتی در ایام تعطیل
در صورت نیاز نیروی کار ارسال می شود

 

بتن کن در وزن‌های مختلفی در بازار عرضه می‌شود، هرچه تخریب سنگین تر باشد چکش‌هایی را مورد استفاده قرار می دهند که دارای وزن و قدرت بالاتری هستند. چکش های تخریب معمولا برقی یا پنوماتیکی هستند. چکش های برقی مشخصا با کمک جریان برق انرژی مورد نیاز خود را تامین می کنند ولی در دستگاه های پنوماتیکی با کمک فشار هوا این نیرو تامین می شود. از این رو برای تخریب به کمک این چکش های برقی از کمپرسور هوا نیز استفاده می شود.

در ایران عموماً بتن کن را به اسم هیلتی می شناسند، با این وجود نام هایی از قبیل کمپرسور، چکش تخریب، چکش برقی، دریل تخریب، پیکور برقی و دژبر نیز در میان مجریان و مهندسان عمرانی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

اجاره بتن کن

 

بتن کن چیست؟

به پیکور یا چکش برقی بتن کن هم می گویند. اما از اصطلاح بتن کن برای ابزارهای برقی دوکاره استفاده میشود، که هم استفاده دریل جهت سوراخکاری در بتن و سنگ و آجر و ... و هم قابل استفاده برای تخریبهای خیلی سبک میباشد.

 

موارد استفاده از بتن کن های دو کاره:

  • سوراخکاری در بتن جهت کاشت میلگرد و بولت
  • سوراخکاری جهت عبور تاسیسات
  • انجام کارهای مرتبط با نصب و تاسیسات

 

ابزارهای دوکاره برقی یا همان بتن کن دوکاره در وزن های مختلف از ۳ الی ۱۱ کیلو میباشند.

دریل‌های بتن کن به دو نوع متداول چهار شیار و پنج شیار تقسیم شده که با نام‌های SDSPLUS و SDSMAXشناخته می‌شوند.

دریل‌های بتن کن نیمه‌صنعتی از نوع چهارشیار بهره می‌برند و دریل‌های بتن کن صنعتی و بزرگ پنج شیار هستند.

  1. بتن کن دو کاره ۴ شیار در وزنهای ۳ تا ۷ کیلو قابل استفاده با مته های نمره ۶ تا ۲۲
  2. بتن کن دو کاره ۵ شیار در وزنهای ۴ تا ۱۱ کیلو قابل استفاده با مته های ۱۶ تا ۵۲

 

اجاره بتن کن وریاماتاک

 

جهت مشاوره رایگان و اطلاع از نحوه و قیمت اجاره بتن کن تماس بگیرید.

اجاره بتن کن

 

انواع بتن کن و پیکور:

با توجه به نوع منبع تغذیه و بزرگی آن ها انواع مختلفی را شامل می شوند به عنوان مثال کمپرسور برقی و بادی و یا پیکور هایی که بر روی بیل مکانیکی سوار می شوند.

یکی از نکات مهمی که باید در تخریب بتن با دستگاه کمپرسور آن را مورد توجه قرار دهیم، بررسی سازه از نظر مقاومت و یکپارچگی آن است زیرا ممکن است اعمال ضربات مکانیکی به بتن و مقاطع بتنی منجر به ایجاد ترک در سازه و یا افزایش ترک های ریز سازه ای گردد که این عامل در کارایی سازه بسیار تاثیر گذار است.

به طور کلی به هر دستگاهی که ساز و کار تخریب آن توسط ضربه باشد پیکور نامیده می شود. پیکور در سایزهای مختلفی موجود می باشد. از پیکورهایی که تخریب با آن ها به کمک دست صورت می گیرد تا سایزهای بزرگتر که آن ها را به بیل مکانیکی متصل کرده و تخریب را با کمک آن انجام می دهند. 

 

تخریب بتن با پیکور و بیل مکانیکی یک روش تخریب مناسب برای پروژه های بزرگ تخریب است. این روش با سرعت بالایی می تواند مقاوم ترین سازه ها را نیز تخریب نماید. از این روش در پروژه های خاصی می توان استفاده کرد، زیرا با محدودیت هایی همراه است. از جمله این محدودیت ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. عدم امکان استفاده از این روش برای تخریب اجزا و المان ها به دلیل وسیع بودن محدوده تخریب
  2. به صرفه نبودن این روش برای پروژه های تخریب کوچک
  3. ایجاد آلودگی صوتی و محیطی زیاد در هنگام تخریب
  4. عدم امکان استفاده در محل های شلوغ و پر تراکم به دلیل محدودیت های دسترسی

 

اشتراک گذاری:
تعداد بازدید : 4244 نفر

امتیاز بدهید:

ارسال نظر

نظرات دیگران

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نظر را شما ثبت نمائید.