اجاره هیلتی با مناسب ترین قیمت در تهران | اجاره هیلتی روزانه و ماهانه با ارسال رایگان | اجاره هیلتی غرب تهران | ارسال نیرو درصورت نیاز به سراسر تهران
سوراخکاری بتن صفر تا 100 | سوراخکاری، کرگیری، مغزه گیری بتن با بهترین قیمت | سوراخکاری بتن در تهران | کاشت بولت و میلگرد در بتن
کاشت میلگرد، یکی از روشهای جدید و مناسب برای مقاوم کردن سازه های بتنی است. برای تقویت یک سازه، دو روش وجود داردکه در این مقاله به آن ها می پردازیم.
روش های زیادی برای مقاوم سازی ساختمان های بتنی، آجری و... وجود دارد. یکی از این روش ها، روش مقاوم سازی با FRP است که در این نوشته با آن آشنا خواهید شد.
اف آر پی (FRP) چیست و چه کاربردهایی دارد ؟ اجرای اف ار پی برای مقاوم سازی بتن توسط گروه پیمانکاری وریاماتاک
در این مقاله به مقایسه دو سیستم دال بتنی درجا یعنی سقف های بتنی پیش تنیده پس کشیده (Post Tension Slab) و سقف مجوف بتن مسلح با گوی های تو خالی کروی (Cobiax) پرداخته شده است.
در دهه های اخیر تحقیقات گسترده ای بر کاربرد فناوری نانو در حوزه های مختلف صنعت ساختمان و از جمله بتن انجام شده است. تاکنون فناوری نانو در صنعت بتن امکان بهبود مشخصات بنیادی بتن نظیر مقاومت، دوام، سبکی، انعطاف پذیری، نفوذناپذیری، تولید بتن هایی با قابلیت عایق صوتی و حرارتی بالا و خود تمیز شوندگی را به اثبات رسانده است.
در روش بهسازی ژئوتكنیكی فونداسیون سعی بر افزایش باربری زمین زیر شالوده به كمک بهبود شرایط خاک و یا انتقال نیرو یا اضافه نیروی شالوده به لایه های تحتانی، بدون افزایش ابعاد هندسی شالوده می باشد .
برای به تعويق انداختن مواردی كه باعث تضعيف سازه می شوند و همچنين طولانی تر كردن عمر مفید آن، متوسل به بهسازی هایی می شويم كه از لحاظ مقابله با اثر فرساينده زمان یک ضرورت است.
به منظور بهسازی سازه های فونداسیون می توان از چندین راهکار استفاده نمود . چندین راهکار را در این مقاله مورد بررسی قرار می دهیم.
در صنعت ساختمان گاهی ممکن است خطاها و عواملی دست به دست هم داده و منجر به پديدار شدن ضعف و نارسائی هایی در ساختمان ها گردد که این خطاها و عوامل را در حالت کلی در مقاله مورد بررسی قرار می دهیم.
سیستم دال قارچی به طور گسترده به عنوان اولین سیستم بتن مسلح شناخته شده است که در آن به جای تیر از سرستون های قارچی شکل و کتیبه مانند استفاده می شود. این نوع سازه ها در آمریکا اصطلاحا به سازه های قارچی شهرت یافت .