برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


دهمین نمایشگاه تخصصی بازار صنعت ساختمان

دهمین نمایشگاه تخصصی بازار صنعت ساختمان از تاریخ 19 الی 21 آذرماه 1396 در مصلی تهران برگزار خواهد شد.

 

چرا در نمایشگاه های تخصصی شرکت کنیم؟

اولین موضوعی که باید در نظر گرفته شود، تصمیم به حضور در نمایشگاه است. استفاده از نمایشگاه ها باید جزو استراتژی های کلان بازاریابی شرکت باشد، در غیر اینصورت مشارکت در نمایشگاه بدون یک برنامه مدون در لایه کلان شرکت، راه به جایی نخواهد برد. شرکتهای زیادی هستند که در برنامه های بازاریابی خود مشارکت در نمایشگاه ها را مد نظر قرار نمی دهند و از طرق دیگر به بازاریابی می پردازند. اما جهت مشارکت در نمایشگاه باید این امر بعنوان یکی از ابزارهای بازاریابی در برنامه کلان بازاریابی شرکت در نظر گرفته شده باشد.
جهت حضور در نمایشگاه باید هدف یا اهداف شرکت مشخص و واضح باشد. شرکت ها بیشتر به دلایل زیر در نمایشگاه های تخصصی مشارکت می نمایند:


 
1-برند سازی:

بسیاری از شرکتها با حضور در نمایشگاه برند خود را به مشتریان ارائه می دهند و در ارتقاء برند خود کوشا هستند. جهت برند سازی برنامه های حضور در نمایشگاه شکل ویژه تری به خود خواهد گرفت. اجاره غرفه با متراژ مناسب، غرفه سازی زیبا و قوی، ارائه هدایای مناسب، تبلیغات در نمایشگاه و بسیاری موارد دیگر باید مد نظر شرکت هایی که قصد برند سازی دارند قرار گیرد.


 
2-بازاریابی:

جهت توسعه بازار می توان از نمایشگاه ها استفاده نمود. نمایشگاه محل مناسبی جهت افزایش مشتریان و مخاطبین می باشد. اصلی ترین هدف شرکت ها از مشارکت در نمایشگاه توسعه بازار و افزایش مشتریان است. نمایشگاه محل تلاقی ارائه کنندگان محصول و نیازمندان به محصول است. در نتیجه فضای رقابتی که در نمایشگاه شکل میگیرد موجب توجه مشتریان به شرکت ها و در صورت بهره مندی از استراتژی های درست، جلب مشتریان و مخاطبین رقباست.


 
3-افزایش فروش:

برای شرکتهایی که مستقیما به فروش فکر می کنند، بعضی از نمایشگاه ها محل مناسبی جهت فروش و بستن قرارداد است. جهت فروش در نمایشگاه باید شیوه های فروش نمایشگاهی مانند «ترفیع نمایشگاهی» مد نظر قرار گیرد. در برخی موارد فروش در نمایشگاه جهت ایجاد نقدینگی و تخلیه انبار صورت می پذیرد.
 

4-ارتباط با مشتریان:

یکی از مهمترین اهدافی که شرکت ها از شرکت در نمایشگاه دنبال می کنند ارتباط با مشتریان است. نمایشگاه محل مناسبی جهت حفظ و ارتقاء ارتباط با مشتریان است. از آنجا که نمایشگاه در محلی متفاوت برگزار می شود، قرار با مشتریان و حفظ ارتباط با ایشان یکی از اهداف مهم شرکتها می تواند باشد. نخستین نمایشگاه تخصصی صنعت طیور یکی از بهترین نمایشگاه هایی است که جهت حفظ و استحکام ارتباط میان شرکتها و مخاطبین مورد استفاده قرار میگیرد. به واسطه فاصله این نمایشگاه از محل شرکتها و مخاطبین، فضای متفاوت، فراقت افراد و تفریح و سرگرمی امکان مناسبی جهت تجدید دیدار و ایجاد استحکام در روابط بوجود می آید. استراتژی بسیاری از شرکت ها میزبانی مخاطبین خود در ایام نمایشگاه است.


 
5-جذب شرکای جدید:

با حضور در نمایشگاه و نمایشگاه جایگاه و قدرت شرکت، شما می توانید شرکای تجاری جدیدی در انواع مختلف برای خود جذب نمایید. این مشارکت می تواند به صورت مشارکت مستقیم یا مشارکت سرمایه گذاری باشد.
 

6-جذب نماینده:

شما می توانید با شرکت در نمایشگاه به جلب نمایندگان فروش، خدمات و ... در کشورهای دیگر و شهرستانهای دیگر بپردازید. این امر پاسخ مستقیم مناسبی برای تمام مشارکت کنندگان در نمایشگاه که با این هدف در نمایشگاه شرکت کرده اند ، داشته است.
 

7-حضور در بازار:

برای شرکتهایی که با قدمت و قدرت بیشتری در بازار حضور دارند، مشارکت در نمایشگاه با هدف اعلام قدرت و تداوم حضور در بازار صورت می پذیرد. لابد تا به حال این جمله به گوشتان خورده است: «چند وقتی است که از فلان شرکت خبری نیست». این شرکتها جهت جلوگیری از این طرز تفکر و اعلام تداوم حضور به مشتریان ، مخاطبین، رقبا و مسئولین در نمایشگاه مشارکت می نمایند
 

8-نمایش محصولات و خدمات جدید:

جهت ورود به بازار محصول یا خدمت جدید و حضور با قدرت در بازار، می توانید از نمایشگاه بعنوان یک رویداد خاص در آن صنعت استفاده کنید.
 

9-ارزیابی نیاز بازار:

نمایشگاه محل مناسبی جهت تعامل با بازار و جامعه هدف است. به واسطه حضور و ارتباط با مخاطبین، نیازهای مخاطبین و انتظارات ایشان از محصولات بدست می آید. در صورت مد نظر داشتن این هدف باید برنامه های مرتبط با این هدف از جمله پرسشنامه و حضور تیم فنی در نظر گرفته شود.
 

10-ارزیابی رقبا:

به واسطه حضور بیشتر در نمایشگاه، امکانات، مزایای رقابتی و توان رقبا می تواند مورد بررسی قرار گیرد تا در تدوین استراتژی های شرکت استفاده شود.

 

11-ارزیابی محصول:

با ارائه محصول به مخاطبین در نمایشگاه نقاط قوت و ضعف محصول را می توان از برخورد مخاطبین، پرسشنامه ها و مکالمه تخصصی با مخاطبین به دست آورد.
 

12-ارتباط با صنایع بالادستی:

در برخی از موارد، مشارکت در نمایشگاه در شناسایی تامین کنندگان و عرضه کنندگان مواد اولیه کاربرد دارد.

 

اشتراک گذاری:
تعداد بازدید : 5491 نفر

امتیاز بدهید:

ارسال نظر

نظرات دیگران

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نظر را شما ثبت نمائید.