برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


آشنایی با مقدمات و لزوم کاشت میلگرد

کاشت میلگرد، یکی از روشهای جدید و مناسب برای مقاوم کردن سازه های بتنی است. برای تقویت یک سازه، دو روش وجود دارد:

  1. روش اول این است که مقداری از سازه بتنی تخریب شود و قسمتی از میلگرد بیرون آورده شود تا به آرماتور بندی جدید متصل شود. این روش با ضربه و لرزه همراه است به همین دلیل بتن را تضعیف می کند. مهندسین عمران این روش را برای مقاوم سازی سازه ها توصیه نمی کنند.
  2. روش دوم این است که سازه بتنی سوراخ شود و کاشت میلگرد به کمک چسب بتن انجام شود. چسب کاشت میلگرد مقاومت بالایی دارد و در اثر شرایط محیطی از بین نمی رود، در نتیجه روش مناسبی برای مقاوم سازی ساختمان های بتنی است.

 

به دلیل اینکه کاشت میلگرد، روشی مطمئن برای مقاوم سازی سازه ها است، امروزه از این روش، بیشتر از دیگر روشها استفاده می شود. در این نوشته، شما را با کاشت میلگرد و ابزارهای آن بیشتر آشنا خواهیم کرد.

 

برای مشاوره رایگان در زمینه کاشت میلگرد در بتن  با ما تماس بگیرید 09125772622

 

چرا ساختمان ها به کاشت میلگرد نیاز پیدا می کنند؟

دلایلی چون نقص در اجرای نقشه ساختمان، شرایط بهره برداری خاص و تغییر در نقشه اجرایی از جمله دلایل کاشت میلگرد در بتن است.

 

کاشت میلگرد در بتن

 

مزایای استفاده از روش کاشت میلگرد

با روی کار آمدن روش کاشت میلگرد، دیگر روش های مقاوم سازی کمرنگ تر شده اند؛ زیرا کاشت میلگرد مزایای زیادی دارد. به عنوان مثال می توان به این مزایا اشاره کرد:

  • ابعاد فونداسیون ها با استفاده از روش کاشت میلگرد در جداره های داخلی و خارجی فونداسیون تغییر می کند.
  • به کمک روش کاشت میلگرد فونداسیون های منفرد به نواری و نواری به گسترده تبدیل می شود.
  • با کمک کاشت میلگرد می توان دیوارهای جدیدی بنا کرد و ساختمان را گسترش داد.
  • در مجتمع های بزرگ تجاری می توان کاشت میلگرد را انجام داد و تاسیسات مکانیکی را ثابت سازی کرد.
  • به کمک روش کاشت میلگرد می توان اقدام به احداث دستک ها کرد و تیرهای کنسولی را توسعه داد.
  • با کاشت میلگردهای ریشه در کف بام ها می توان جانپناه های یکپارچه ای ساخت.
  • در سازه هایی چون ویلاها می توان در تراز طبقه از کاشت میلگرد استفاده کرده و کنسول ها و طره های بتنی جدید را ایجاد کرد.
  • اگر ساختمانی بخواهد تغییر باربری بدهد مثلا از حالت مسکونی به مجتمع اداری در بیاید اینکار با کمک کاشت میلگرد امکان پذیر است، زیرا این روش باعث افزایش تعداد طبقات ساختمان ها می شود.
  • برای تقویت صفحه ستون ها می توان از کاشت میلگرد استفاده کرد. دیوارهای بتنی قدیمی یا نیمه ساخته شده با کمک کاشت میلگرد توسعه داده می شوند.

 

برای کاشت میلگرد به چه ابزارهایی نیاز است؟

برای کاشت میلگرد به دریل یا کرگیری، شیلنگ تزریق چسب کاشت میلگرد، گان یا تفنگ مخصوص تزریق چسب، برس های مویی، تجهیزات دمنده یا مکنده هوا برای تخلیه سوراخ کاشت میلگرد، کلاهک های حفظ چسب، وسایل آزمایش کنترل کیفیت چسب، نازل پلاستیکی برای مخلوط کردن و تزریق چسب کاشت میلگرد و تجهیزات ایمنی نظیر عینک ایمنی و دستکش نیاز است.

 

برای خرید چسب کاشت میلگرد و گان تزریق چسب کاشت میلگرد به فروشگاه وریاماتاک مراجعه بفرمایید.

 

مراحل کاشت میگرد در بتن

 

مراحل کاشت میلگرد

در ابتدا بتن به وسیله دریل سوراخ می شود، عمق و قطر سوراخ با محاسبات مشخص می شود. داخل سوراخ ایجاد شده به وسیله دستگاه دمنده و مکنده شستشو و تمیز می شود. سپس چسب کاشت میلگرد، تزریق خواهد شد.

در انتها میلگرد روی سازه بتنی قرار می گیرد. بعد از کاشت میلگرد در سازه میزان مقاومت و کشش آن آزمایش می شود و کیفیت آن کنترل خواهد شد.

 

آشنایی با چسب کاشت میلگرد

چسب مخصوص کاشت میلگرد، برای کاشت میلگرد در سطوح افقی و عمودی استفاده می شود. چسب مخصوص کاشت میلگرد مقاومت مکانیکی زیادی دارد. برای تقویت اسکلت و فونداسیون سازه از چسب کاشت میلگرد استفاده می شود. این روش مقاومت ساختمان در برابر بارهای لرزه ای و ثقلی را افزایش می دهد.

 

برای مشاوره رایگان در زمینه کاشت میلگرد در بتن  با ما تماس بگیرید 09125772622

چسب کاشت میلگرد

مواد سازنده چسب کاشت میلگرد

برای تولید چسب کاشت میلگرد، از رزین پلیمری و افزودنی های دیگر استفاده می شود. این افزودنی ها، باعث افزایش دوام چسب در مقابل اثر تخریب کننده اکسیژن هوا، افزایش انعطاف پذیری چسپ کاشت و کاهش دمای تبدیل شیشه ای می شود. در داخل این چسبها، مقداری پرکننده (فیلر) نیز وجود دارد که باعث روان شدن چسب می شود و میزان انقباض چسب را کاهش می دهد. چسبهای کاشت میلگرد از نظر ویسکوزیته چسب در زمان ترکیب شدن و نصب میلگرد، زمان مصرف، زمان ژله ای شدن، مدت زمان نگهداری چسب، دانسیته و خیس کردن سطح با یکدیگر تفاوت دارند.

 

برای خرید چسب کاشت میلگرد و گان تزریق چسب کاشت میلگرد به فروشگاه وریاماتاک مراجعه بفرمایید.

 

انواع چسب کاشت میلگرد

امروزه انواع چسب های کاشت میلگرد با نام و برندهای مختلف به فروش می رسند.

چسب های کاشت میلگرد از نظر شیوه ی تولید و بسته بندی به سه دسته تقسیم می شوند:

  • چسب کاشت میلگرد کپسولی
  • چسب کاشت میلگرد کارتریجی
  • چسب کاشت میلگرد حجمی

 

چسب کاشت میلگرد کپسولی: این چسبها، در داخل شیشه های شفاف تولید و عرضه می شود. این چسب ها به چسب کاشت بولت شیشه ای و پیچشی نیز معروف هستند. این مدل چسب ها به صورت دو جزئی هستند و در حجم های مختلف تولید و عرضه می شوند. در تولید چسب کاشت میلگرد کپسولی، از رزین های پلی استر و رزین آپوکسی وینیل استر استفاده می شود. چسب کاشت میلگرد کپسولی در مدت کوتاهی گیرش بسیار بالایی ایجاد می کند که در برابر محیط های بسیار خورنده و اسیدی مقاوم هستند. از چسب کپسولی برای سطوح مختلف بتنی و فولادی استفاده می شود.

چسب کاشت میلگرد کارتریجی: چسب کارتریجی چسبی دو جزئی است که جزء اول آن برپایه رزین آپوکسی، پلی استر و وینیل استر است. در جزء دوم این چسب سخت کننده ای بر پایه پلی آمین وجود دارد که باعث نصب و استقرار میلگرد می شود. از بین سه مدل گفته شده، چسب کارتریجی بهترین چسب کاشت میلگرد است. این مدل چسب ها به راحتی استفاده می شوند، خطای دستگاهی پایینی دارند و کیفیتشان بسیار بالا است. چسب کاشت میلگرد کارتریجی بیشترین مقاومت را از خود نشان می دهد. گرچه این چسب ها قیمت بالایی دارند اما مزایای زیادشان قیمت آنها را توجیح می کند.

چسب کاشت میلگرد حجمی یا کیلوگرمی: این مدل چسب ها به صورت دو جزئی یا سه جزئی هستند. پایه این چسب ها رزین آپوکسی بیفنول و سخت کننده پلی آمید است. این چسب ها چسبندگی بالایی دارند و در سطوح مختلف بتنی و فولادی به کار می روند. چسب کاشت میلگرد حجمی در برابر کشیدگی و خمیدگی مقاومت زیادی از خود نشان می دهد.

 

کاشت میلگرد در بتن

 

نکات مهم برای انتخاب چسب کاشت میلگرد

اگر می خواهید یک چسب کاشت میلگرد ایده آل و مناسب پیدا کنید، نکات زیر را به یاد داشته باشید:

  • چسب کاشت میلگرد باید قابلیت کاربردی و اجرایی سریع و آسانی داشته باشد.
  • چسب کاشت میلگرد باید در سطوح افقی و عمودی قابل استفاده باشد.
  • چسب کاشت میلگرد در محیط های خورنده اسیدی و قلیایی باید مقاومت خوبی از خود نشان دهد.
  • چسب کاشت میلگرد باید از میلگرد و بولت کاشته شده در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت کند.
  • در بتن های خاص نظیر بتن های سبک باید بتوان از آن چسب استفاده کرد.
  • این چسب ها نباید حلال داشته باشند.
  • چسب کشت میلگردی را انتخاب کنید که در محیط های مرطوب و داخل آب بتوان از آن استفاده کرد.
  • چسب کاشت میلگرد باید چسبندگی زیادی به بتن و میلگرد بدهد.

 

برندهای تولید کننده چسب کاشت میلگرد

شرکتهای مختلفی اقدام به تولید چسب کاشت میلگرد کرده اند. برندهایی چون کالم، وی پلاس بوسونگ، انکر، هیلتی، آک فیکس، دوبل، مِمو، اورجینال بولت و آپلو، از جمله برندهای تولید کننده چسب کاشت میلگرد هستند.

در این نوشته با روش کاشت میلگرد و چسب کاشت میلگرد آشنا شدید. از اینکه تا انتهای این نوشته همراه ما بودید از شما متشکریم.

 

برای مشاوره رایگان در زمینه کاشت میلگرد در بتن  با ما تماس بگیرید 09125772622

 

اشتراک گذاری:
تعداد بازدید : 7007 نفر

امتیاز بدهید:

ارسال نظر

نظرات دیگران

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نظر را شما ثبت نمائید.